Wij gebruiken cookies om te zorgen dat onze website beter werkt en voor onze webstatistieken, door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in alsmede met onze privacy policy en onze algemene en gebruikersvoorwaarden.

WesTrade International WesTrade International
Delen | WesTrade International Contact Bewaar als favoriet Afdrukken

Onze visie

Voorlopen in de branche

Visie


WesTrade wil zowel nu als in de toekomst een vooruitstrevend bedrijf zijn, waarbij haar duurzame producten, oplossingen & innovaties worden gebruikt ter bevordering van het algemeen maatschappelijk belang. 
 
De wereld om ons heen verandert. Om onze business in de komende tien jaar en ook daarna te laten groeien en bloeien, moeten we vooruit kijken en begrip krijgen van de trends en ontwikkelingen die invloed op onze business zullen hebben en waar we dus op in moeten spelen. We moeten ons vandaag voorbereiden op morgen.
 
Wij willen ons in een sterk concurrerende markt onderscheiden door net even anders, slimmer en eenvoudiger te denken dan een ander. 
 
Als visie hebben wij het streven om een modelorganisatie te zijn, waarbij de voortgebrachte producten een meerwaarde betekenen voor de maatschappij en waarbij zowel de afnemers, als ook de leveranciers en de medewerkers beter worden behandeld dan in soortgelijke bedrijven in dezelfde branche. Een modelorganisatie betekent ook dat er voldoende winsten wordt gegenereerd, waardoor groei van de ondernemingen en financiële onafhankelijkheid worden gerealiseerd. 

Met deze visie streeft WesTrade ernaar bij de voorlopers in de branche te blijven behoren.