Wij gebruiken cookies om te zorgen dat onze website beter werkt en voor onze webstatistieken, door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in alsmede met onze privacy policy en onze algemene en gebruikersvoorwaarden.

WesTrade International WesTrade International
Delen | WesTrade International Contact Bewaar als favoriet Afdrukken

Your partner in business!

WesTrade International

Over WesTrade


WesTrade is een commerciële organisatie die in de eerste plaats streeft naar continuïteit. Langdurige relaties met partners, afnemers en overige betrokkenen vinden wij dan ook belangrijk.
WesTrade bestaat uit een gedreven, nauw met elkaar verbonden, solide groep bedrijven waarin mensen en kwaliteit op nummer één staan. Het hoofdkantoor is gevestigd in Dordrecht. 

WesTrade. staat niet stil en heeft in de loop der jaren een uitgebreid relatienetwerk opgebouwd. Persoonlijke communicatie met onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel. Het geeft vertrouwen en zorgt ervoor dat we weten wat er in de markt speelt. 
 
De kracht van WesTrade is het samenkomen van kennis en praktische ervaring op diverse gebieden in een betrouwbare organisatie. Hierdoor kunnen er ten allen tijde middels korte communicatielijnen direct besluiten worden genomen.

Binnen de organisatie van WesTrade hangt intern een informele sfeer en een formele sfeer naar buiten. Door de open sfeer kunnen visies van de verschillende medewerkers snel en duidelijk worden gemaakt.
 
De opgebouwde ervaring en de solide basis van de WesTrade Groep vormen de garantie van een vakkundige en betrouwbare partner.

De groei is vooral te danken aan de vele klanten die hun vertrouwen in WesTrade hebben gesteld.
Het overtreffen van de verwachtingen van de klant is dan ook een dagelijks streven van alle betrokken medewerkers. 
 
In de werkwijze van WesTrade staan resultaatgerichtheid, gedrevenheid, betrokkenheid, collegialiteit en het verlenen van een maximale service centraal.