Wij gebruiken cookies om te zorgen dat onze website beter werkt en voor onze webstatistieken, door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in alsmede met onze privacy policy en onze algemene en gebruikersvoorwaarden.

WesTrade International WesTrade International
Delen | WesTrade International Contact Bewaar als favoriet Afdrukken

uw loopbaan bij

WesTrade

Maak carrière bij WesTrade!

Het succes van de WesTrade Group is gebaseerd op het talent en de kwaliteiten en kwalificaties van onze medewerkers. Wij creëren de voorwaarden voor een ideale loopbaanondersteuning en maximale tevredenheid.
Want ook als werkgever wil WesTrade een positief verschil maken. Het succes van WesTrade hangt namelijk samen met de passie van alle medewerkers. Samen werken we aan een veilige en optimistische bedrijfscultuur waarin iedereen zich thuis voelt en zijn of haar capaciteiten optimaal kan benutten.

Vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid

Naast resultaatgericht werken is ook de mate van arbeidssatisfactie van onze medewerkers een heel belangrijk onderdeel in onze bedrijfsvoering. Dit uit zich in juiste aandacht voor personeelsbeleid, moderne arbeidsvoorwaarden, goede en veilige arbeidsomstandigheden en voldoende opleiding en training. Het feit dat WesTrade een familiebedrijf is geeft ons bovendien de vrijheid om, volgens de hoogste standaard van bedrijfsethiek, onze eigen toekomst vorm te geven en een werkelijk wederzijds voordeel te scheppen voor onszelf en voor iedereen met wie we samenwerken.

Eerlijk

We geloven dat de bijdrage van ieder individu binnen WesTrade een basisingrediënt is voor blijvend succes van ons bedrijf. Dat vinden we terug in het gebruik van het woord ‘associate’ voor iedereen die bij WesTrade werkt. Het staat symbool voor de manier waarop we vinden dat we met onze ‘associates’ moeten omgaan. In ruil voor het nemen van verantwoordelijkheid en initiatief voor het bereiken van specifieke doelen en doelstellingen hebben onze 'associates' recht op een eerlijke behandeling, respect, ontwikkelingsmogelijkheden en beloningen die passen bij de geleverde bijdrage. 
 

Open

We geloven in snelle en heldere communicatie. We geloven dat we met iedereen een goed contact moeten kunnen hebben op elk niveau en op ieder moment.

Betrokken

Alle medewerkers van WesTrade krijgen volle verantwoordelijkheid over de ontwikkeling van hun carrière, terwijl wij de investering, steun en het raamwerk bieden, zodat zij zich volledig kunnen concentreren op de uitdagingen in hun werk. Door duidelijk te zijn over verantwoordelijkheden en door uitdagende en interessante banen te creëren, compleet met loopbaanontwikkelingsstappen en door gezamenlijke doelen te stellen, vergroten we de betrokkenheid en daarmee de prestaties van onze associates over de hele wereld.

Diversiteit aan medewerkers

WesTrade wil dat haar medewerkersbestand een afspiegeling is van de maatschappij. Wij hebben een speciaal beleid om het aantal vrouwelijke collega’s en collega’s met een andere culturele achtergrond te vergroten. Zo hebben wij de harde afspraak gemaakt dat aan iedere sollicitatieprocedure ten behoeve van een aantal specifieke functies zowel mannen, vrouwen als personen afkomstig van een etnische minderheid deelnemen. Op deze manier willen wij iedereen gelijke kansen bieden.
 

De dynamische praktijk

Ben je op zoek naar een stage- of afstudeerplaats? WesTrade geeft jaarlijks studenten van WO, HBO, MBO en VMBO de kans bij één van onze werkmaatschappijen af te studeren, stage te lopen en werkervaring op te doen.